AWL Rooijackers

Tandarts en Praktijkeigenaar
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Even voorstellen:

In 2001 ben ik begonnen met de studie tandheelkunde in Amsterdam, deze heb ik in juli 2006 met succes afgerond. Daarna ben ik bij Jeugdtandverzorging in Den Bosch gaan werken. Om meer ervaring op te doen ben ik in januari 2007 in tandartspraktijk Beek en Donk gaan werken.

Na de studie heb ik cursussen gevolgd in kleine chirurgie, bijvoorbeeld voor het verwijderen van verstandskiezen en wortelresten. In 2009 heb ik een cursus voor beugelbehandelingen met succes afgerond. Vanaf 2008 ben ik bezig met beugelbehandelingen.

Ik was al geruime tijd op zoek naar de overname van een praktijk of de opstart van een eigen praktijk. Voor de opstart van een eigen praktijk viel mijn keuze op het gebied Brandevoort, Mierlo-Hout, Mierlo. Medio 2010 kwam een pand aan de Heer van Scherpenzeelweg op mijn pad waarna ik heb besloten dit te gaan verbouwen tot een mooie praktijk.

Mijn visie is een laagdrempelige praktijk met kwalitatief hoge tandheelkunde waarbij de wens van de patiënt centraal staat. Daarnaast streef ik er in de toekomst naar om diverse specialisaties in huis te krijgen, zoals orthodontie (beugels) en implantologie (schoefjes die dienen als kunstwortels), zodat het hele spectrum aan tandheelkundige behandelingen beschikbaar is in een moderne dorpspraktijk in Mierlo.

Terug naar overzicht